تولید و فروش سمپاش فوگر گرم | مه پاش حرارتی

مرکز تولید و فروش سمپاش فوگر یا مه پاش حرارتی

تولید و فروش سمپاش فوگر گرم | مه پاش حرارتی: دستگاه سم‌پاش فوگر حرارتی یک ابزار قابل حمل است و برای سم‌پاشی و ضدعفونی کردن محیط‌های باز و سرپوشیده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این دستگاه با نام‌های مختلفی شناخته می‌شود از جمله: مه‌پاش گرم، فوگر حرارتی، و ترمال فوگر.

طرز کار این دستگاه به این صورت است که محلول سم و آب به وسیله‌ی سیلندر و پیستون به داخل پیستون منتقل شده و در آنجا به دلیل احتراق، به مه تبدیل می‌شود. این مه دارای اندازه‌ی ذراتی بین 3 تا 30 میکرون است که مناسب برای پخش یکنواخت محلول سم می‌باشد.

موادی که برای سم‌پاشی استفاده می‌شود باید به صورت محلول در آب باشند تا به‌طور صحیح در دستگاه قابل استفاده باشند.

سم‌پاش فوگر یا فوگر حرارتی، یک دستگاه است که برای اجرای عملیات سم‌پاشی و ضدعفونی از تکنیک مه‌پاشی استفاده می‌شود. این دستگاه با اسم‌های مختلفی شناخته می‌شود از جمله سم‌پاش فوگر و فوگر حرارتی.

بهترین روش برای از بین بردن آفات و بیماری‌های گیاهان و گندزدایی از اماکن، استفاده از تکنیک مه‌پاشی توسط سم‌پاش فوگر یا فوگر حرارتی است. این روش عملیات سم‌پاشی را به گونه‌ای انجام می‌دهد که سطوح را به طور کاملا یکنواخت و در سطح وسیعی پوشش می‌دهد.

پشتیبانی فروش هیدروپونیک

استفاده از تکنیک مه‌پاش این اطمینان را به کاربر می‌دهد که عمل سم‌پاشی تمام سطح گیاهان را در بر گرفته و همه‌ی قسمت‌های هدف تحت تاثیر سم قرار گرفته اند. این امر باعث افزایش کارایی و اثربخشی عملیات سم‌پاشی و ضدعفونی می‌شود، همچنین بهبود نتایج و حفظ سلامتی گیاهان و محیط زیست کمک می‌کند.

عملکرد دستگاه فوگر حرارتی به این صورت است که با کوچک کردن سموم نباتی، یک فضای مه‌واقعی شبیه به مه ایجاد می‌کند که قطرات بسیار ریزی از آب است. مکانیزم این دستگاه به گونه‌ای است که ابتدا محلول موجود در دستگاه بخار شده و سپس تحت فشار بالا به ذرات بسیار ریزی تبدیل می‌شود که در کنار هم فضای مه‌واری را ایجاد می‌کنند. این کار باعث می‌شود که سموم به راحتی در هر فضایی رسوخ کرده و تمام سطح مورد نظر را در بر گیرد.

فروش سمپاش فوگر یا مه پاش حرارتی

سم‌پاش فوگر در مدل‌های مختلفی تولید می‌شود که برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، کارشناسان ما آماده پاسخگویی به سوالات شما درباره قیمت محصول و سایر مشخصات محصولات موجود هستند. به این ترتیب، می‌توانید اطلاعات کاملی را درباره دستگاه مورد نظر خود بدست آورید و تصمیم مناسبی برای خرید این ابزار حیاتی در کشاورزی و ضدعفونی محیط‌های مختلف بگیرید.

فوگرهای حرارتی معمولاً بر اساس نوع سوخت مورد استفاده به سه دسته برقی، گازی و بنزینی تقسیم می‌شوند. در مورد فوگرهای بنزینی، می‌توان آن‌ها را به دو دسته هندلی و استارتی تقسیم کرد. اما نوع بنزینی به دلیل مساحت بزرگ و نیاز به تولید گرما و سمپاشی، بیشتر مورد توجه است و معمولاً پرطرفدارتر از مدل برقی می‌باشد.

البته هرکدام از این انواع نقاط قوت و ضعف خود را دارند که بسته به شرایط کاری و نیازهای کاربر متفاوت است. مثلاً فوگرهای برقی ممکن است برای محیط‌هایی که دسترسی به برق ساده و مشکل‌دیگری ندارند مناسب باشند، درحالی‌که فوگرهای گازی و بنزینی برای محیط‌هایی که نیاز به قدرت بیشتری دارند و یا محدودیت در دسترسی به برق دارند، مناسب‌تر هستند.

در انتخاب یک دستگاه فوگر حرارتی، موارد زیر مهم است:

  1. ظرفیت مخزن محلول: بر اساس مساحت و میزان محیطی که قصد سمپاشی دارید، ظرفیت مخزن محلول را انتخاب کنید که به اندازه کافی بزرگ باشد.
  2. ظرفیت مخزن سوخت: بسته به مدت زمان کار و نیاز به سوخت، ظرفیت مخزن سوخت را انتخاب کنید که برآورده کننده نیاز شما باشد.
  3. میزان یکنواختی در پرتاب مه: اطمینان حاصل کنید که دستگاه قادر به تولید یکنواخت مه باشد تا همه نقاط محیط مورد نظر را پوشش دهد.
  4. قدرت موتور: قدرت موتور بر عملکرد و کیفیت پرتاب مه تأثیر دارد. موتوری با قدرت مناسب انتخاب کنید.
  5. میزان مصرف سوخت: اگر از دستگاه بنزینی استفاده می‌کنید، مصرف سوخت را به دقت بررسی کنید تا از اقتصادی بودن کاربری اطمینان حاصل کنید.
  6. وزن دستگاه: دستگاهی که قابلیت حمل و نقل آسان را دارد و وزن مناسبی دارد را انتخاب کنید.
  7. ظرفیت مه‌سازی: میزان مه‌سازی دستگاه نیز باید با نیاز شما هماهنگ باشد و کافی برای پوشش محیط مورد نظر باشد.
پشتیبانی فروش هیدروپونیک
  • اطمینان از غیرقابل نفوذ بودن هوا به گلخانه.
  • جلوگیری از مستقیم پاشیدن مه بر روی محصولات.
  • حفظ دمای هوارا در محدوده مورد نیاز.
  • مواظبت در آبیاری گیاهان، به خصوص پس از سمپاشی.

با توجه به این نکات، می‌توانید دستگاهی را که به نیازهایتان بیشترین تطابق را دارد انتخاب کنید.

داخل اینیستاگرام ما حتما عضو شو تا به همین زودی بهت نحوه ساخت دستگاه هیدروپونیک رو یاد بدیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *