روش کشت هیدروپونیک 1 – گلدانی (Pot)

روش کشت هیدروپونیک 1 – گلدانی (Pot)

روش کشت هیدروپونیک 1 – گلدانی (Pot Systems): در روش کشت گلدانی گیاهان را درون گلدان های مخصوص قرار می دهند و نظر به این که چه گیاهی کاشتند تراکم مشخصی برای آن در واحد سطح تعیین می‌ کنند. گلدان ها نیز نسبت به نوع گیاه ارتفاع های خاص و استانداردی دارند.

تغذیه مورد نیاز گیاهان از طریق قطره چکان های مجزا برای هر یک از گلدان ها با ظرفیت ۸ الی ۱۵ لیتر قرار می گیرد. و به آن ها می رسد معمولاً اگر کشت شما شامل پشم سنگ است می توانید از این روش استفاده کنید. یک خوبی این روش به این است که می ‌توان آن را برای بسیاری از گیاهان استفاده نمود. مثلاً گیاهانی مانند گوجه فرنگی و موز و انجیر و توت فرنگی و گیاهان دیگر.

کشت هیدروپونیک گلدانی (Pot Systems

توجه داشته باشید که اگر بیرون از فضای گلخانه هم اقلیم مورد نظر مناسب باشد می توانید سیستم هیدروپونیک را به صورت باز اجرا کنید و از این تکنیک گلدانی استفاده کنید. یک روش جالب در مورد هیدروپونیک گلدانی این است که می توان دو گلدان را به صورت عمودی قرار داد و از بالا گیاه اول را تغذیه کرد.

جاذبه زمین باعث می شود که مواد اضافه به گلدان دوم نفوذ پیدا کنند و به این ترتیب هر دو گردان تغذیه می ‌شوند. البته ذکر این نکته نیز لازم است که اگر گیاهان شما قابلیت رشد عمودی و ارتفاعی دارند بهتر است قید این روش را بزنید. زیرا این روش برای گیاهان کوتاه قد استفاده می شود. گیاهانی مانند توت فرنگی.

نحوه قرارگیری ناز‌ل‌های آب در هر گلدان بصورت مجزا

البته اگر می‌ خواهید گلدان ها را به صورت افقی نسبت به یکدیگر قرار بدهید آب و محلول های غذایی با استفاده از یک پمپ و لوله نازل به همه گلدان ها در طول گلخانه می رسد. این روش برعکس روش قبلی مناسب است برای گیاهانی که ارتفاع زیادی می گیرند و رشد عمودی بالایی دارند. مانند موز و انجیر و توت فرنگی. همان طور که در مقاله های قبلی خواندید کلیه این روش هایی که تا به حال گفته شده است در سیستم هیدروپونیک به صورت باز و نیمه باز و بسته اجرا می شود.

داخل اینیستاگرام ما حتما عضو شو تا به همین زودی بهت نحوه ساخت دستگاه هیدروپونیک رو یاد بدیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *