گلخانه هیدروپونیک توت فرنگی و بررسی آن

گلخانه هیدروپونیک توت فرنگی و بررسی آن

گلخانه های هیدروپونیک و بررسی آن : در این مقاله سعی بر این داریم تا آموزش های لازم مربوط به گلخانه های هیدروپونیک را به طور کامل بیان نماییم تا گامی در جهت ترویج این سیستم برداشته و اطلاعات و نیازهای شما را در این زمینه پاسخگو باشیم.  

هیدروپونیک با کشت بدون خاک

اولین گام ها در این زمینه توسط جان ون هلموت بلژیکی انجام گرفت و پس از آن فردی با نام جان وودوارد انگلیسی که طی آزمایشاتی گیاهان را در آبی که دارای انواع خاک و موادغذایی بودند قرار داد. طبق مشاهدات وی آب به تنهایی نمی تواند باعث رشد گیاه شود و باید یکسری مواد مغذی برای رشد آن وجود داشته باشند.

استفاده از پلاستیک در کشت هیدروپونیک می تواند بسیاری از هزینه های جانبی را کاهش دهد.  می توان بستر کشت گیاهان را کاملا از محیط اطراف جدا نمود و آن را با مدیا پر نمود. این سیستم با استفاده از پمپ های مناسب، و لوله ها و سایر تجهیزات کاربردی دیگر می تواند به صورت اتوماتیک کار کند.

امروزه با توجه به اهمیت و مزیت های بیشمار این روش شاهد انجام پروژه های بزرگ هیدروپونیکی هستیم. تیم فنی و مهندسی آرنیوس با تجربه و سابقه ی چندین ساله ی خود در این زمینه توانسته است گامی بزرگ در راستای کمک به پیاده سازی هرچه بهتر این طرح در ایران بردارد.

هیدروپونیک با کشت بدون خاک

اساس اصلی کشت در این روش عدم استفاده از خاک و بهره وری از آب و محلول های آبی جهت تامین نیازهای گیاه است.

در حقیقت در این کشت ریشه های گیاه در آب قرار گرفته و تمام نیازهای گیاه به صورت محلول در آب از این طریق تامین می شود. البته می تواند بستر آن را از مواد آلی و یا غیر آلی همچون پرلیت و یا پیت ماس قرار داد. یکی از گیاهانی که امروزه به صورت کشت هیدروپونیک رشد می یابد توت فرنگی است.

می توان از گلدان های چهارگوش یونولیتی که در هر گوشه آن یک گیاه در پرلیت یا ماسه کشت می شود، استفاده نمود. با این گلدان ها می توان سیستم Yerti-GRO را نیز پیاده سازی نمود که این شیوه به غذا دهی بالا گل ها کمک می کند.

روش دیگر استفاده از کیسه های پلی اتیلن به صورت آویز است. این کیسه ها را با ایجاد سوراخ هایی در آن برای کشت نشاء ها آماده می کنند و محلول و مواد غذایی را از بالا به صورت آبیاری قطره ای به کیسه منتقل می کنند.

داخل اینیستاگرام ما حتما عضو شو تا به همین زودی بهت نحوه ساخت دستگاه هیدروپونیک رو یاد بدیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *